مجله برنجبار

پرفـــروش ترین برنج ها

برنج های اقتصادی

قیمت عمده برنج طارم فریدونکنار – مجلسی و درجه یک – برنجبار

قیمت عمده برنج طارم فریدونکنار – برنج مجلسی و درجه یک – برنجبار را در اینجا مورد بحث و بررسی قرار میدهیم.

برنج طارم

برنج طارم یکی از محبوب ترین برنج های ایرانی است. این برنج به خاطر عطر و طعم و بافت دلپذیر ان بعد از پخت یکی از برنج های مورد استفاده در رستوران ها و مجالس و منازل ایرانیان است.  ایرانیان به خرید برنج با کیفیت شهره هستند. البته در سال های اخیر به خاطر مشکلات اقتصادی عده زیادی به برنج های بی کیفیت خارجی روی آورده اند. برنج طارم به عنوان پلو همراه سبزیجات و حبوبات (مانند عدس پلو، لوبیا پلو، سبزی پلو و … ) و یا به عنوان چلو با خورشت ها  و گوشت ها (مانند چلو گوشت، چلو ماهی، چلو خورشت قیمه و … ) استفاده می شود.

برنج طارم

 

برنج طارم فریدونکنار

همان گونه که قبلا هم اشاره کرده بودیم، برنج طارم یکی از برنج‌های ایرانی است که در استان‌های شمالی ایران، به ویژه گیلان و مازندران، کشت می‌شود. یکی از شهرهایی که در آن برنج به وفور و با کیفیت عالی و مجلسی کشت و برداشت می شود، شهر فریدونکنار استان مازندران است.

برنج  طارم فریدونکنار دانه‌های بلند و کشیده‌ای دارد و رنگ آن سفید شیری است. یکی از مشخصات برنج طارم فریدونکنار، ری آمدن برنج بعد از پخت است. طعم و مزه برنج فریدونکنار هم بی نظیر می باشد.

برنج طارم در دو نوع کشت اول و کشت دوم کشت می‌شود.

  • کشت اول برنج طارم در اواخر بهار و اوایل تابستان انجام می‌شود
  •  کشت دوم برنج طارم در اواخر تابستان و اوایل پاییز انجام می‌شود و برنج حاصل از این کشت، کمی ارزان‌تر از کشت اول است. برای برداشت برنج باکیفیت در کشت دوم از تقویت کنندهای خاک مانند کود ها استفاده می شود.

برای خرید برنج طارم فریدونکنار با ما در تماس باشید!

برنج فروشی

در هر خیابان اصلی و فرعی در هر شهری که سر بزنید از قدیل الایم یک برنج فروشی وجود داشت است. چراکه همواره برنج بعد از نان از اهمیت بالایی بین ایرنیان برخوردار بود.  برنج فروش ها معمولا جزو کاسب ها بسیار با اعتباری بودند، در این مغازه های برنج فروشی انواع برنج به صورت فله وجود دارد. مشتری بعد از پسندیدن برنج به هر میزانی که نیاز داشته باشد برنج مورد نظر خود را خریداری میکند. گاهی که مشتری ها در خرید نوع با کیفیت برنج شک و تردید دارند، یک نمونه کوچک را در منزل پخت میزنند و سپس اقدام به خرید میکنند.

امروزه با وجود فروشگاه های زنجیره ای همچون رفاه، افق کوروش و همچنین پلت فرم های آنلاین چون دیجی کالا، مغازه های برنج فروشی بخشی از مشتریان سنتی خود را به این فروشگاه ها واگذار کرده اند.

عمده فروشی برنج

یکی دیگر از شغل های مرتبط با برنج می تواند عمده فروشی برنج باشد. در بالا برنج فروشی را شرح دادیم. تفاوت عمده فروشان برنج و مغازه های برنج فروشی در حجم خرید و میزان خرید است. مغازه های برنج فروشی به خریداران خرد که بیشتر خانوار ها هستند خدمات ارایه میدهند اما عمده فروشی ها بیشتر به تاجران، صادرکنندگان و مغازه های برنج فروشی خدمات میدهند.

برای خرید عمده انواع برنج ایرانی با ما در ارتباِط باشید!

خرید برنج مجلسی و درجه یک طارم – برنجبار

معمولا برای مرام، مجالس برنج لوکس و درجه یک استفاده می شود. چراکه بخش مهم پذیرایی ایرانیان بستگی به پخر و بافت برنج می باشد. از این رو مردمان سرزمین ایران بهترین و لوکس ترین نوع برنج را برای مجالس خود استفاده میکنند. به طوریکه برنج لوکس و درجه یک و با کیفیت گاهی برنج مجلسی نیز نامیده می شود. برنج هاشمی و برنج تارم دو نوع اعلا برنج ایرانی هستند که به عنوان برنج مجلسی نیز شناخته می شوند.

برنج طارم هاشمی چه برنجی است؟‌

در اینجا به این سوال جواب میدهیم که برنج طارم هاشمی چه برنجی است؟‌ برنج طارم انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها ویژگی‌های منحصر به فردی دارند. برخی از انواع برنج طارم عبارتند از:

  • برنج طارم هاشمی: برنج طارم هاشمی  از مرغوب‌ترین برنج‌های ایرانی است و عطر و طعم بسیار خوبی دارد.در واقع بهترین نوع برنج طارم، برنج طارم هاشمی است.
  • برنج طارم صدری: این نوع برنج نیز از برنج‌های مرغوب ایرانی است و کیفیت بالایی دارد.
  • برنج طارم سنگی: این نوع برنج دانه‌های درشت و محکمی داردو پس از پخت، قد کشیده و خوش پخت می‌شود.
  • برنج طارم محلی: این نوع برنج از برنج‌های ارزان‌تر طارم است و کیفیت خوبی دارد.

خرید عمده برنج هاشمی

قیمت عمده برنج طارم هاشمی  را از برنجبار بخواهید!

عوامل موثر بر  قیمت برنج در سال ۱۴۰۱

در سال ۱۴۰۱ قیمت برنج رشد باور نکردی داشت. البته برنج نیز پا به پای سایر کالاها از تورم عقب نمی ماند و بخشی از افزایش قیمت برنج طارم یا برنج هاشمی و یا هرگونه برنج ایرانی و وارداتی دور از ذهن نیست. علاوه بر تورم، عوامل دیگری نیز بر قیمت برنج موثر بودند که آن ها را در زیر برمی شماریم.

  • کاهش تولید برنج

خشکسالی و کمبود آب در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، تأثیر بسیاری بر تولید برنج در ایران داشت.  همانگونه که همه میدانیم برنج از محصولاتی است که نیاز فراوان به آب دارد. به خاطر. همین هم هست که برنج در شمال یا مناطق پر آب تر جنوب مثل شوشتر کشت می شود. در شوشتر و مناطق جنوبی ایران برنج عنبر بو کشت میشود.

بیشتر بخوانید: قیمت برنج عنبر بو درجه یک در تهران – برنجبار

طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی،سطح زیر کشت برنج در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل از آن، ۴۰ درصد کاهش یافت. این کاهش تولید، به‌ویژه در ارقام پرمصرف مانند برنج هاشمی و برنج طارم، مشهود بود.

خشکسالی باعث شد تا کشاورزان نتوانند به‌اندازه کافی آب برای کشت برنج تأمین کنند. این امر باعث کاهش سطح زیر کشت برنج و در نتیجه، کاهش تولید این محصول شد. در بازار اقتصادی کاهش تولید باعث بالا رفتن تقاضا می شود که منجر به بالا رتن قیمت برنج می گردد.

  • افزایش هزینه‌های تولید

 هزینه‌های تولید برنج نیز در سال ۱۴۰۲ افزایش یافت. این افزایش هزینه‌ها معلول تورم افسار گسیخته حاکم بر اقتصاد ایران بود. از این رو عواملی مانند افزایش قیمت نهاده‌های تولید (مانند کود، سم، و بذر)، دستمزد کارگران، خرید گرانتر تجهیزات کارخانه های شالیکوبی و حمل‌ونقل (با افزایش قیمت سوخت، هزینه حمل‌ونقل برنج نیز افزایش یافت.)  باعث بالا رفتن قیمت تمام شده محصول برنج، و از جمله برنج طارم گردید.

  • تقاضای بالا

با توجه به کاهش تولید، تقاضا برای برنج طارم افزایش یافت که باعث بالا رفتن قیمت برنج طارم شد. با افزایش تقاضا برای برنج طارم، کشاورزان و واردکنندگان این محصول، قیمت آن را افزایش دادند تا بتوانند از این افزایش تقاضا سود ببرند.

بیشتر بخوانید: قیمت خرید برنج عنبربو در مشهد- ۵۰ کیلویی

قیمت عمده برنج طارم فریدونکنار – ۱۴۰۲

در بخش پیشین به عوامل موثر در افزایش قیمت برنج طارم در سال ۱۴۰۱ اشاره شد. خوشبختانه با مرتفع شدن بخشی از مشکلات تولید و همچنین واردات برنج، قیمت عمده برنج طارم در سال ۱۴۰۲ کاهشی شد. قیمت برنج طارم در حول و حوش ۹۰ هزار تومان برای خرید عمده در پاییز ۱۴۰۲ است.

قیمت برنج طارم

بیشتر بخوانید:‌ صادرات برنج ایرانی به عراق – برنجبار

قیمت برنج طارم و هاشمی گلستان برای اوزان مختلف

برنج طارم و برنج هاشمی تنها دو نوع برنج مرغوب بسته بندی شده گلستان میباشند که در اوزان مختلف و بعد از کنترل کیفیت در آزمایشگاه های تخصصی شرکتگلستان، در این شرکت بسته بندی می شوند.

  • برنج کشت دوم گلستان

وزن : ۴.۵ کیلوگرم،  برنج کشت دوم گلستان در بهترین مزارع فریدونکنار، بعد از برداشت برنج در مرحله اول، کشت می شود.

  • برنج دودی هاشمی

وزن های موجود : یک کیلوگرم و ۴.۵ کیلوگرم

  • برنج نیم دانه طارم معطر

وزن های موجود :‌ یک کیلوگرم

  • برنج ایرانی گلستان 

وزن های موجود:‌ یک کیلوگرم و ۴.۵ کیلوگرم

  • برنج ایرانی کیسه ای گلستان

وزن های موجود: ۱۰ کیلوگرم

  • برنج طارم ممتاز گلستان

وزن های موجود: یک کیلوگرم و ۲.۲۶ کیلوگرم و ۴.۵ کیلوگرم

  • برنج طارم ممتاز کیسه ای

وزن های موجود : ۱۰ کیلوگرم

  • برنج هاشمی ممتاز گلستان

وزن های موجود : یک کیلوگرم و ۲.۲۶  کیلوگرم و ۴.۵ کیلوگرم و ۱۰ کیلوگرم

  • برنج هاشمی ممتاز کیسه ای

وزن های موجود : ۱۰ کیلوگرم

  • برنج شکسته طارم معطر

وزن های موجود: ۴.۵ کیلوگرم و ۱۰ کیلوگرم

  • برنج قهوه ای گلستان

وزن های موجود:‌ ۹۰۰ گرم

  • برنج ارگانیک گلستان

وزن های موجود:‌ ۹۰۰ گرم

برای اطلاع از قیمت برنج طارم و هاشمی گلستان به سایت این شرکت مراجعه کنید. در بخش بعدی قیمت برنج گلستان در دیجی کالا لیست میشود.

قیمت برنج طارم گلستان در دیجیکالا

در این بخش به قیمت برنج طارم مارک گلستان می پردازیم.

گلستان یکی از بهترین و قدیمیترین مارک های بسته بندی محصولات غذایی در بازار ایران است. گلستان به چای معروف شد ولی اکنون سبد آن شامل صد ها کالا می باشد. گلستان یکی از گرانترین مارک های ایران است.

البته با توجه به کیفیت بالا و استاندارد خوبی که محصولات گلستان دارد، قیمت بالای محصولات یک موضوع ثانویه برای ان میباشد. در فروشگاه های زنجیره ای هفت، میتوان محصولات گلستان را یکجا پیدا نمود. در سایر فروشگاه های زنجیره ای چون افق کوروش، جامبو، فروشگاه زنجیره ای رفاه محصولات گلستان و از جمله برنج یافت می شود. قیمت برنج طارم گلستان در دیجیکالا برای اوزان مختلف ب شرح زیر است:

  • قیمت برنج نیم دانه طارم گلستان مقدار 1 کیلوگرم : ۵۹ هزار تومان
  • قیمت برنج کشت دوم گلستان – 4.5 کیلوگرم : ۶۸۸ هزار تومان
  • قیمت برنج هاشمی ممتاز معطر گلستان مقدار 2.26 کیلوگرم : ۳۲۸ هزار تومان
  • قیمت برنج قهوه ای گلستان مقدار 900 گرم : ۱۳۴ هزار تومان
  • قیمت برنج شکسته طارم معطر گلستان مقدار 4.5 کیلوگرم : ۳۵۳ هزار تومان
  • قیمت برنج طارم ممتاز گلستان – 4.5 کیلوگرم : ۵۶۷ هزار تومان

قیمت برنج طارم گلستان در دیجیکالا

خرید عمده برنج طارم

در بالا و برای برنج گلستان، قیمت انواع برنج طارم و هاشمی را در دیجی کالا مطره کردیم. اما دیجی کالا یک سایت خرده فروشی است و قیمت ان بالا است. همانگونه که از قیمت برنج گلستان هم مشخص است، این قیمت با قیمت فروش عمده انواع برنج تفاوت محسوسی دارد. برای خرید عمده برنج طارم با کیفیت مناسب و قیمت چندین راه مختلف و متنوع وجود دارد. هر خریدار عمده برنج می تواند بنا به نیاز و وقتی که دارد یکی از آن ها را انتخاب نماید.

  • خرید عمده برنج طارم به صورت مستقیم از کشاورزان و شالیکاران برنج
  • خرید عمده برنج طارم از کارخانه های شالیکوبی
  • خرید عمده برنج طارم از بنکداران و تاجران  کلی فروش
  • خرید عمده انواع برنج از برنجبار

برای اطلاع از قیمت روز برنج با ما در تماس باشید!

طرز پخت برنج طارم

  • برای پختن برنج طارم به شیوه کته، ابتدا باید برنج را به مدت دو تا سه ساعت در آب سرد خیس کنید. خیس کردن برنج باعث دفع سم احتمالی ارسنیک می شود و هم برنج را خوشپخت تر می کنند.
  • سپس، برنج را آبکش کرده و در قابلمه‌ای بریزید.
  • به ازای هر پیمانه برنج، 2 پیمانه آب  اضافه کنید.
  • قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب به جوش آید. سپس، حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید برنج به مدت بیست تا سی دقیقه دم بکشد.

برای اینکه برنج طارم خوش‌پخت شود، باید نکات زیر را رعایت کنید:

  • از آب سرد برای خیساندن برنج استفاده کنید.
  • برنج را بیش از حد خیس نکنید.
  • برنج را قبل از پخت آبکش کنید.
  • به ازای هر پیمانه برنج، 2 پیمانه آب اضافه کنید.
  • حرارت را بعد از جوش آمدن آب کم کنید.
  • درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 20 تا 30 دقیقه دم بکشد.

با رعایت نکات بالا، می‌توانید برنج طارم خوش‌پخت و لذیذی داشته باشید.

عناوین مقالات آینده برنجبار:

  • قیمت عمده برنج فجر گرگان
  • قیمت عمده فروشی برنج هاشمی
  • قیمت برنج طارم هاشمی به صورت مفصل تر
  • قیمت برنج طارم هاشمی امروز
  • خرید عمده برنج طارم در تهران

مجموعه ما در زمینه صادرات و فروش عمده زرشک فعالیت دارد.

مقالات مرتبط

برنجبار، مرجع قیمت انواع برنج در ایران